“Véletlenül” megsemmisülhetett a rendőrségen egy CD, amin a Rogán polgármestersége alatt eladott ingatlanok listája volt

0

Juhász Péter szerint a CD-n 800 ingatlan listája volt, amit Rogán Antal polgármestersége alatt értékesített az V. kerületi önkormányzat. Ezt a listát az ingatlaneladások miatt indult nyomozás miatt állította össze a rendőrség.

Rogán később beperelte Juhászt, mert Juhász azt mondta, hogy Rogán “bűnözőkkel üzletelt”. Rogán szerint ilyen nyilván nem történt.

Abban a perben kérte be a bíróság a rendőrségtől az eladott ingatlanok listáját, mert abból kiderülhet, hogy vásároltak-e büntetett előéletű személyek ingatlant az V. kerületi önkormányzattól vagy sem.

Ennek a bírósági kérésnek a nyomán, kvázi véletlenül derült ki, hogy az ingatlaneladásokat összesítő lista megsemmisült a rendőrségen.

“Ugye milyen pech?! Nem mondom, hogy ráérünk, de ígérem, kivárom amíg újra beszerzik.”

https://444.hu/2016/03/17/veletlenul-megsemmisulhetett-a-rendorsegen-egy-cd-amin-a-rogan-polgarmestersege-alatt-eladott-ingatlanok-listaja-volt?fbclid=IwAR3o5v_nV8cBJO4HwrzMwOZFglfNBqKsZ2DQ3sX2Ii5dEcuzd9gSymL3GG0