VERESÉG

0
O1G hadat üzent Gergőnek, és a háborút elvesztette. Egy ideje eltűntek a Budapestet szívatni akaró döntések, lekerült a napirendről a főpolgármesterünk elleni lejárató kampány. Nyomokban fellelhető, de eltűnt mögüle a központi szervezettség. Meg az akarat, meg a pénz és a média.

Pár hónap alatt rájöttek, hogy minél inkább cseszegetik, Gergő annál népszerűbb lesz. Olyannyira, hogy már nemcsak a főváros, hanem az egész ország reménységévé vált. Elkészítettek pár nem a nyilvánosságnak szánt, ámde valós közvéleménykutatást, és rádöbbentek: Karácsony Gergely sokkal többek támogatását bírja, mint a felcsúti öltönyös pacal.

Látták az egy héttel ezelőtti tömeget, és az volt az utolsó csepp a pohárban. Elnémultak, nem akarják még tovább emelni az O1G-t bármikor rommáverni képes főpolgármesterünk ázsióját. Ebbe illeszkedik a hajógyári szigeti beruházástól való visszakozásuk is: minden olyan téma, amiben szembemennek Gergővel, és a mögötte álló budapestiekkel és vidékiekkel, számukra csak újabb vereséget hozhat.

Most egy ideig csend lesz. Keresik az ellenszert, hogyan akadályozzák meg az ellenzék messze legnépszerűbb emberének további előretörését. Füstös hátsószobákban üldögél Habony a bandájával, talán még dartsoznak is Gergő képére közben. Számunkra azonban nem ez a fontos. Számunkra az a fontos, hogy vereséget szenvedtek. És az, hogy felismertük ennek módszerét. Egység, a legnépszerűbb vezetővel az élen.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg