Verhofstadt: Orbán az adófizetők pénzén hazudik

0

“Én csak sajnálni tudom a magyarok egy részét, hogy felülnek eget verő hazugságoknak melyet a diktátoruk a szájukba ad.” Sajnos ez Magyarországra vetít rossz fényt.”

Mint korábban megírtuk, a kormány videóban reagált arra, hogy az Európai Parlament bevándorláspárti többsége (Soros György, Guy Verhofstadt és Judith Sargentini) szerinte megzsarolta az országot.

A 168 Óra szúrta ki, hogy az EP Liberálisok és Demokraták Szövetségének (ALDE) frakcióvezetője Facebook-oldalán reagált  erre.

Orbán az adófizetők pénzén újabb hazugságokat terjeszt.

A belga EP-képviselő azt írta, az EP múlt heti szavazása nem a bevándorlásról szólt, hanem az alapvető demokratikus jogok, a független igazságszolgáltatás és a szabad sajtó védelméről egy önkényes és korrupt rendszerrel szemben, amely Putyin kegyeit keresi. Guy Verhofstadt egyébként a Sargentini-jelentésről szóló vitában is arról beszélt, hogy Magyarország sokkal több Orbán Viktornál.

Kiemelt kép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Forrás:https://24.hu/kulfold/2018/09/20/verhofstadt-orban-az-adofizetok-penzen-hazudik/?fbclid=IwAR3VtwWRE_PhbpPZEvLzTbXxPBr9y9wlP2B5SSAcDiXkQ6b0K3I_rWP7LHA