Veszített a váci alpolgármester, aki tavaly a haverjaival ugrálva azt üzente az ellenzéknek: Egyszerűen senkik vagytok, hejj, hejj

0

Bár Pető utólag azt mondta, hogy ő nem üzent senkinek semmit, a videót nehéz volt úgy értelmezni, hogy az nem az ellenzéknek szólt.

Pető indult vasárnap az önkormányzati választáson a 3. számú választókerületben, és kikapott az ellenzéki jelölttől. Nemcsak ő, a helyi Fidesz is gyatrán szerepelt, a 10 választókerületből kilencet elvitt az ellenzék. A váciak leváltották a várost 9 éve irányító fideszes Fördős Attilát is. Pető és Fördős kompenzációs listáról jutott be a képviselőtestületbe.

ÜZENET ÉRKEZETT A NYERTESEKTŐL,így Pető Tibor alpolgármestertől (aki a Fidesz váci elnöke) és Bodonyi Bélától, aki a váci MŰVELŐDÉSI-OKTATÁSI ÉS IFJÚSÁGI bizottság tagja. A videót Bodonyi töltötte fel éjjel a profiljára, de azóta már törölte, ott már ne keressétek, nézzétek itt.Találó volt Ilona (még a törlés előtti) kommentje: "Szegény hazám."

Gepostet von Ferjancsics László am Sonntag, 8. April 2018

Forrás:https://444.hu/2019/10/15/veszitett-a-vaci-alpolgarmester-aki-tavaly-a-haverjaival-ugralva-azt-uzente-az-ellenzeknek-egyszeruen-senkik-vagytok-hejj-hejj?fbclid=IwAR3v_g0ur9GmXDwRbR-L2MuvqxYrb4XgJwNw49d_epVmM5P-JzlCwcKPYsM