Vigyázat, bolsevik trükk: a fideszes propaganda most az ellenzéki Facebook-oldalak letiltásán ügyködik!

0

Sokadszorra is letiltotta a facebook az Orbán Lapjáról kitiltottak Társaságát, ami most 28 ezres oldal volt, de korábban 140 ezres és 70 ezres is.

most újabb tiltás..

Persze újraindította az OLKT adninja, Gál György…és addig fogja csinálni, míg ez a mocskos rezsim és ideológia végleg el nem tűnik.

Így működik a fideszes trollhadsereg: már letiltatták az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága nevű Facebook-oldalt is.

Fontos leszögezni, hogy közel nyolc év folytatólagosan elkövetett „közpénzkezelés” után a Fidesz-kormány propagandagépezete számára szinte végtelen források állnak a rendelkezésére. Láthatóan óriási összegeket költenek a bolsevik jellegű üzeneteik mantrázására. Ha megnézzük, hogy hogyan áll a jelenlegi magyar médiapiac, akkor jól láthatóak Orbán diktatúra-kísérletének aggasztó jelei.

A televíziós csatornákon belül szinte már csak a Hír Tv és az RTL azok, amelyek nem részei a Habony Árpád neve által fémjelzett kormánypárti csatornáknak. Régen nincsenek kétségeim, hogy az Orbán hatalmát hirdető Németh Sándor, a Hit Gyülekezete lelkésze, az ATV tulajdonosa, nem véletlenül vacsorázgatott Andy Vajnával és Habony Árpikával. Az ATV már csak a szeleppolitika egyik kuktája, a feladata pedig az ellenzéki szavazók MSZP felé terelése, a Fidesz-által megvásárolt szocialisták inkubátoron tartása, ahogyan feltehetően ez a feladata a Népszavának is.

Az írott sajtóban a Magyar Nemzeten kívül gyakorlatilag már nincs ellenzéki napilap, mert bár létezik még a Népszava, de a feladata feltehetően ugyanaz, mint az ATV-nek, vagyis az ellenzéki szavazatok meghekkelése egy megvett párt részére. Az ellenzéki hetilapokat is egy kézen meg lehet számolni, de ugyanez a helyzet a rádiókkal.

Online sajtóból van még egy tucat ellenzéki portál, ezek a demokrácia utolsó mentsvárai. Orbánék a saját Alaptörvényüket szembeköpő fideszes plakáttörvény által gyakorlatilag az ellenzék plakáthirdetési lehetőségeit is próbálják ellehetetleníteni. Ha belegondolunk, akkor ezek a médiumok, hirdetési lehetőségek nagy része valójában az Orbánt kiismerő és nemes egyszerűséggel csak gecinek nevező Simicska Lajos birtokában vannak.

Ezeken kívül van néhány Facebook-oldal, mint például a Takarítsuk el a fidesz maffiát vagy az Orbán Lapjáról Kitiltottak Társasága (OLKT), amelyeket lelkes civilek alapítottak a szabadság szigetének hitt közösségi oldalon Orbánék ellen. Nos néhány napja ideiglenes letiltották a Takarítsuk el a fidesz maffia oldalát, sőt az OLKT oldal egy-két hete már elérhetetlen.

„Sajnos ez a tartalom jelenleg nem érhető el” – írja az oldalra keresve a Facebook. Nos, annyi történhetett, hogy a török, illetve orosz mintára felállított fideszes trollhadsereg ráállt az oldalra és elkezdte mószerolni az esetlegesen kifogásolható tartalmakat. Igen, mert azon kívül, hogy újra a házmesterek országa lettünk, ahol az fideszes elvtársak szabadidejükben – feltehetően egy kis plusz pénzért – plakátokat szakítanak le, mázolnak le, ellenzéki FB-oldalakon regisztrálnak és trollkodnak, feljelentgetnek, felnyomnak, besúgnak, azon kívül a propagandagépezet ezt az egészet nagyon nagyban tolja. De sebaj, hiszen tudjuk, hogy mindenhol ott vannak. Hiszen már Illyés Gyula is megírta, csak ő a Rákosi-diktatúrát élve át, szavai azonban ma is ismerősen csengenek Orbán diktatúra-kísérletének bűnöktől mocskos és bűzlő korszakában:

Hol zsarnokság van,/ott zsarnokság van/nemcsak a puskacsőben,/nemcsak a börtönökben

Az újraindított oldalon arra kéri az oldal adminja a látogatóit, hogy tartsanak ki a legvégsőkig, mert már hamarosan elérhetjük célunkat, bukni fog ez a rendszer.

Az oldalt itt találhatod:

https://www.facebook.com/Orb%C3%A1n-Lapj%C3%A1r%C3%B3l-Kitiltottak-T%C3%A1rsas%C3%A1ga-Egyes%C3%BClt-Demokrata-Ellenz%C3%A9k-437471553457546/

Linkeld be kérlek, ha így nem jelenik meg! Vagy írd be a keresőbe!