Villás Lajos nyugdíjas rendőrtiszt levele a magyar néphez!

0

Magyarország miniszterelnöke dr. Orbán Viktor, szeptember 29. – a FEGYVERES ERŐK NAPJA alkalmából a SZÓZATOT intézett a Katonákhoz, Rendőrökhöz, Tűzoltókhoz, A BV. Fegyveres Őreihez, a Betyársereg tagjaihoz, Toroczkai László Bátor Rendbontóihoz, és a Köpködő, Verekedő, Életüket is feláldozni kívánó NYUGDÍJASOKHOZ…!

„ Híveim, bátor és legyőzhetetlen katonáim, a Magyar Haza hús Harcosai! Hozzátok szólok most, Szent Mihály napján, amikor azokban a keserű időkben Kommunista, Liberális vezetők által hozott törvények alapján szeptember 29. én a Fegyveres Erők napját ünnepeltétek, – ünnepeltük. Azon a napon, az állami vezetők hulladék fémből készített színes fém kitüntetéseket osztogattak Nektek, adtak hamis rangot, és néhány ezer forintot borítékban azoknak, akik szerintük tiszta szívvel védték a HAZÁT a bősz Nyugat és annak eszmeisége ellen.
Mától, ezt a régi elavult hagyományt felélesztem, és most már az ILLIBERÁLIS eszmerendszer alapján kitüntetésben részesítem azokat, akik képesek voltak megérteni, hogy egyeduralmam az ország felett, szükséges, és indokolt. Meg kell érteni a büdös bolsevistáknak – akik uralmuk alatt képesek voltak egymillió szociális bérlakást felépíteni azoknak, akik ma már életvitelükből adódóan az utcán kukákból szedik ki a maradék ennivalót, és nem szakad le a képük, amikor a Corvin előtt, kilométer hosszan állnak sorba egy tál meleg ételért, mint egykoron a szegények Róbert Bácsi konyhájánál.
Magyarországon Rend, és Biztonság van!
Köszönhető ez annak, hogy határainkon körbe olyan kerítésrendszert építettünk, melyen még a liberális eszmerendszer sem képes áthatolni, nem a MIGRÁNSOK HADA. Nálunk, nem lepik el az utcákat idegenek, akik zaklatnák lányainkat, asszonyainkat. Nem robbannak csőbombák, nincs fegyveres terrortámadás, mert köztudottan sok Arab, Török, és más Iszlamista állammal vagyunk testvéri, baráti viszonyban. Mi, megtettük azt, amit mások nem merészeltek, hogy az USA által életre – halálra keresett terrorista vezérnek menedéket nyújtottunk, és élhetett nálunk békében, barátságban keleti üzletemberként. A szomszédságomban lakott, és a TEK vigyázott rá is. Ezt azzal hálálták meg az emberei, hogy itt, nem ontották ártatlan emberek vérét a METRÓBAN. Ellenben fellendítették a kommunikációs hálózatok üzleteit, és több százezernyi SIM kártyát és készüléket vásároltak, amit aztán a fertőzött Nyugaton használtak fel. Mi, meg mertük tenni azt is, hogy KÖZTÖRVÉNYES bűnelkövetőnek adtunk menedékjogot, aki ma is aktívan találkozik, kormányzati embereinkkel, és egyeztetnek bizonyos témákban… A lakosság jelentős részének sikerült átmosni az agyát, tudatukat megváltoztatni, és anyagilag is érdekelté tenni abban, hogy engem, illetve hatalmamat támogassák…
Néhány napja alapítottam meg az ARANYKÖPÉS kitüntetést azoknak, akik nyilvános helyeken a színes bőrű turistákat leköpik, mindenféle atrocitásoknak teszik ki. Az első kitüntetett egy vénasszony lett, aki a keresztény székesegyház előtt, a Bazilika teraszán köpte le a turistaként oda látogató művészembert. Ez az asszony megmutatta, hogy IGAZI HAZAFI, aki képes túltenni magát saját emberségén, kifordulni abból a tudatból, hogy a keresztény nem bánt senkit, és látványosan meggyalázott egy neves zenészt, aki történetesen barna bőrű. Nem a zenészt akarta leköpni, hanem egy MIGRÁNST, de mivel nálunk ilyen nincs, hát így sikerült.
Utólag kitüntetést adtunk Toroczkai Lászlónak is, aki legutóbb embereivel megtámadta azt a szórakozóhelyet, ahol a LIBERÁLIS gondolkodású emberek cserélik ki gondolataikat és próbálnak meg, emberhez méltóan viselkedni. Az AURÓRA nevű szórakozóhelyen volt felfordulás, félelem ült ki az emberek szemében, de bátor fiaink, nem gyulladtak be, még a megjelenő és semmit nem csináló majdnem bátor rendőreinktől sem. Ők, akkor bátrak, ha kilakoltatni kell, a CSALÁD évében betegeket, gyermekeket, és asszonyokat. Most, tették azt, amit megkövetelt tőlük a Haza, csak néztek bambán, mert egyebet nem tehettek…!
Toroczkai László megmutatta, hogy vezetésre méltó személy, aki már 2006 – évben is, amikor szerveztük a zavargásokat a kormány ellen, egy rendőrautóból irányított hadseregét, a rendfenntartók ellen.
Ezen a napon külön dicséret illeti a Betyársereg tagjait, akikről, mint tudjuk, hogy időnként nem törvénytisztelő polgárként éltek. Mi, ezen a szent napon – minden bűnük alól – FELMENTJÜK, és a HAZA BÁTOR védelmezőinek nyilvánítjuk…
Közelednek a választások, amikor Magyarország lakosságának meg kell mutatnia, hogy nem a BOLSEVIK LIBERÁLIS nyugatot támogatjuk, hanem a Keletről érkezett eszmerendszer mellett állnak ki.. Pontosan ezért személyesen engedélyeztem, hogy legalább három tucat olyan személy is jelölt lehessen akinek nincs magyarországi állandó lakcíme, de bejelentett tartózkodási helye sem. Rájuk is lehet szavazni, és ha bekerülnek a helyi önkormányzatokba, akkor kapnak lakást, lesz munkahelyük, és lakcímkártyájuk is. Ma még lakhatnak Erdélyben, Ukrajnában, vagy Szerbiában – minket nem zavar..
Szavazni fognak a Határainkon túl élő kettős állampolgáraink, de elvettük a voksolás jogát a hajléktalan magyaroktól, akik úgyis csak egy falat kenyérérét állnának be a sorba – családostól. Nem engedjük voksolni az igazi magyar Adófizető polgárokat sem, ha nem tartózkodnak itthon, hanem valahol külföldön mosogatnak egy jobb élet reményében..!
Katonák, Rendőrök, Tűzoltók, BV. Őrök, akiktől elvettük a nyugdíjat és most járadékosokként próbálnak ellenünk megszólalni, jobb ha tudjátok, hogy ha tovább is ezt a módot választjátok, hogy TÁMADJÁTOK MAGYARORSZÁG KORMÁNYÁT és SZEMÉLYEMET, még azt a keveset is elvonjuk, amit még havonta utal részetekre az államkincstár…! Vagy beálltok a sorba, és éljeneztek Engem, vagy mentek az INGYEN LEVESBE oda, ahol a tömeg áll sorba.. Most, választanotok kell…!
Számítok Rátok akkor, amikor Olaszországnak kell majd katonai segítséget nyújtani ahhoz, hogy a MIGRÁNS tömegektől megtisztítsák ITÁLIÁT! Haditengerészetünk, mely most már saját kikötővel is rendelkezik, felkészült arra, hogy tömegeket szállítsanak vissza Afrikába. Fegyveres erőink, katonáink és Rendőreink pedig majd a belső békét fogják biztosítani, mert a jelenlegi LIBERÁLIS kormány erre képtelen. Jön hazánkba
ERDOGÁN elnök úr, és vele néhány ezer, munkásnak álcázott katona, akik kioktatják majd arra fiainkat, hogyan kell a baloldali lázadókat lefejezni az Erzsébet hídon pontosan úgy, ahogy azt ők tették a Boszporuszon. Ehhez, TIZENHÁROM MILLIÁRD forintot is biztosítunk, miközben majd még az építkezéseinken is részt vehetnek….
Már kiadás előtt van a kis kézikönyv, amit egykoron Kínában szerkesztettek, és amelyben majd engem fognak dicsőíteni, mint egykoron Maó CeTungot..! Olvassátok, tanulmányozzátok, tegyétek magatokévá, mert előbb, vagy utóbb vizsgázni is kell majd a tananyagból. Akinek nem sikerül, még VAGYONŐRNEK SEM állhat.
Katonák, Rendőrök, és mindenki, akit illet! Ezen a szent napon, MIHÁLY NAPJÁN, mindenkinek sok örömet, egészséget, Boldogságot kívánok. Remélem, hogy aki már nyugdíjas, a választási kék cédulát elkezdte felhasználni a rezsi befizetéseknél. Sajnos, a POSTA ellenáll, de ígérem, hogy jövő hónapra letöröm a szarvukat, és akkor fizethettek a kis cédulácskával boldog, mosolygó arccal…
Isten segítsen Engem, és rajtam keresztül
MAGYARORSZÁGOT…!

A parancsot aláírta:

Dr. Orbán Viktor miniszterelnök.
Budapest, 2019. szeptember 28.

Közreadta:
Villás Lajos kisnyugdíjas.

 

Gepostet von Lajos Villás am Samstag, 28. September 2019