Vissza a múltba….Vissza a feudalizmusba.

Akár az első éjszaka joga is...

0

Hová tartunk “mimagyarok” ?

Elgondolkodtatok már ezen a XXI. század európai magyarjaként?

A jelenlegi kormány mindent elvet ami új , ami fejlődik és szép. Visszavezet bennünket 100 évvel. Az etalon a Horthy korszak..ahol egy kormányzó dönt százezrek, milliók sorsáról.  És ha gondolja, lágerbe küld bárkit, vagy legalább öt év börtönítéletre (a csinovnyikjaival megszavazott új törvény szerint). Ahol egy gyerekkorában meggyötört, majd később hatalmas hatalomhoz jutott, skizofrén elvtárs mondja meg, hogy merre van a magyarok útja…

Olyan helyzetbe került hazánk, hogy ez a beteg ember itt vétójoggal élhet. Ahol az a 133 képviselő meg van zsarolva, vagy megfenyegetve, vagy csak kapzsiságból szavaz parancsra arra, hogy  a grazi kezelt beteg beteljesíthesse a saját istenétől kapott hitvallását. Szemben a világgal, szemben Európával és szemben minden normális magyar emberrel és felelős gondolkodással.

Mert bíz’ felhatalmazást kapott erre is.

Az igazi nagy kérdésre nem is tudjuk a választ, hiszen sokkolva vagyunk: MI LESZ VELED MAGYARORSZÁG!?

Egy beteg elme visz minket a végső pusztulásba, vagy van más megoldás is?

A történelmi “Nagyagymarországot” ilyen beteg elmék juttatták törpeállammá. És ez sajnos most folytatódik.

MI LESZ VELED MAGYAR!?Nézz körül! Próbálj már végre az agyaddal gondolkodni, vagy hajtsd igába a fejed és tűrd a cselédséget!

Ami ebben a történetben a legfájóbb, az hogy legálisan tehet bármit, hiszen megválasztott miniszterelnök.

Ezért az igazi felelősek mi magunk vagyunk, noha ellene szavaztunk. De nem voltunk ott amikor ott kellett volna lennünk és bódulatunkban eltűrtük, és most is eltűrjük, hogy kisemmizzen egy idióta beteg ember a saját hazánkból, Európából és a világból.

Ezt érdemeljük…Egyértelmű! Pusztuljon a férgese!!!

OLKT: Gál György