Welsz Tamás is peches volt, de Tarsoly meg mázlista….Soron Simicska és Bige László

0

Vagy beszéljünk inkább a Fideszhez nem közelálló ” TÚL NAGYRA NŐTT EMBEREK” véletlen halálos balesetéről?

A lista bővül. Nem életbiztosítás a Fidesszel, Orbánnal, Pintérrel üzletelni.

Érdekes módon tünnek el, ülik tíz éves fegyházbüntetésüket, szenvednek “balesetet”, vagy épp lesznek “öngyilkosok” akiknek lenne mit mondania arról ami a Fidesz házatályán történik.

Valaha volt egy olajügy amit persze, hogy ki ne derüljön, hogy kik azok akik meglopták Magyarországot és ezáltal lettek milliárdosok és gyilkosok, közvetve, vagy közvetlenöl, 85 éve titkosítottak..

És minden olyan dolog titkosítva van ahol “bizonyos érinthetetlen emberek”, akik ma az országot irányítják, lettek ezáltal is hatalmasok.

Aki pedig “borítani ” akart, ma már halott, vagy épp Sátoraljaújhelyben, a fegyházban tölti büntetését. Sanya bá intézte a szállást.

Csak…..abban lehet bízni, hogy eljön az igazság órája és egyszer beindul a DOMINÓ ELV….Ha lesz valaki aki egyszer “TERÍTETT BETLIT” játszik, onnantól az ő napjai is meg vannak számlálva persze, viszont remélhetőleg egyszer összedől ez a kártyavár.

Majd az unokáink öreg korukra meg fogják tudni, hogy bennünket, apáinkat kik tették tönkre, vagy el “láb alól”…Addig pedig viseljük el a Fideszmaffiát, ha gyávák vagyunk ahhoz, hogy ténylegesen számon kérjük őket!

Magyarország és a magyar nép megérdemli a sorsát. Megérdemli, mert a gyilkosokat juttatja hatalomra.

Érdekes módon, egyetlen ellenzéki párt sem tűzi zászlajára azt, hogy a magyar törvényhozásban ezeket az aljas, közfelháborodásra okot adó szemétségek, bűncselekmények, gyilkosságok, tolvajlások ne derüljenek ki…

“Mert holló a hollónak nem vájja ki a szemét”

Gratulálok Magyarország!

Én így szeretlek!

Gál György OLKT