WTF?! – Novák Katalin szerint minden nő jól jár, aki fél évente szül gyereket! – Szóltak neki, hogy egy gyerek 9 hónapig van az édesanya hasában?!

Novák Katalin ismét nagyot mondott.

Köztársasági elnökként abban fogom erősíteni a magyarokat, ami személyes meggyőződésem is.
1. A családokért továbbra is dolgozom: azért, hogy minden vágyott gyermek megszülethessen és biztonságban felnevelkedhessen, hiszen jövőnk a gyermekekben van. A megfogant emberi életet minden körülmények között védeni fogom.
2. Kiállok azért, hogy a nők szabadon kiteljesedhessenek családjukban és hivatásukban egyaránt, és minél több lehetőségük legyen a boldogulásra.
3. Számíthatnak rám azok is, akik rosszabb körülmények között, nehéz helyzetben élnek. Fellépek az elesettekért, mindazokért, akiket kevésbé hallunk, látunk.
4. Feladatomnak tartom, hogy a tehetséges fiatalok mellett álljunk: felfedezzük, gondozzuk őket, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki magukból.
5. Hiszem, hogy a XXI. században még jobb, szebb, békésebb, gazdagabb és biztonságosabb életet teremthetünk és közösen egy szerethető, mosolygós Magyarországért dolgozunk, ahol jó megszületni, családot alapítani és megöregedni.
Számíthatnak rám, én pedig számítok az Önök támogatására!