Xantus Barbara döbbenetes vallomása

Xantus Barbara számára nem megalázó, hogy három diplomával, több évtizednyi színházi-, filmes- és szinkronszereppel a háta mögött most egy budapesti plázában dolgozik, maszkokat árul.
Két gyermeket kell eltartania, esélye sem volt arra, hogy a koronavírus miatti teljes leállás alatt otthon kötögessen, vagy várja a csodát.

A színésznő szeretné, ha mihamarabb visszaállna a világ a régi kerékvágásba, ezért jelentkezett a vakcinára.

 

 

Az indokait így foglalta össze a Bors megkeresésére:

HOGY MIÉRT ADATOM BE A VAKCINÁT? MERT SZERETNÉM AZ ÉLETEMET VISSZAKAPNI, EZ A LEGJOBB ÉRVEM RÁ.Szeretném szabadon megölelni az anyukámat, szeretném látni az arcokat az utcán… Szeretném megpuszilni, aki aranyos velem. Én nem félek, de szeretném, ha mások sem félnének. Félve nem lehet élni. Senki se féljen egymástól!

A színésznő egyébként korábban a Ripostnak részletesen beszélt arról: egyáltalán nem tartja megalázónak, hogy az ő színészi múltjával a színpad helyett elsősorban egy maszkokat áruló üzletben láthatjuk.

– Nem szégyellem, hogy három diplomával maszkokat árulok, inkább csak szomorú, de tudom, hogy nem csak az én életem változott meg, az egész világ küzd a járvánnyal. Azt sem tartom kizártnak, hogy a vírushelyzet után is fontos lesz megtartani egy másodállást. A lényeg, hogy senki se adja fel, én sem teszem, hiszen biztos vagyok abban, hogy túl leszünk ezen az egészen.