Zacher Gábor: Azt javaslom, minden hátsó szándék nélkül, hogy a magyar emberek azonnal hagyjanak fel a nyaralgatással, mert nagyon nagy problémák lesznek

A kormány segítségére nem számíthatunk!

A közismert toxikológus szerint hiába tűnik vészjósló huhogásnak, amit mond, jobb óvatosnak lenni és úgy tévedni, mint fordítva.

“Idén még ne utazzuk körbe a világot!”

 

Magyarországon még nagyjából 3 millió ember nincs beoltva, és ők nem is hajlandóak felvenni az oltást. A kormány látszólag elengedte az oltás témáját – jegyezte mega  doki. Jelenleg politikailag nem ez a fontos nekik, hiszen a foci-EB-t megtarthatták, tesszük hozzá. Helyette inkább megy a hazug propagandakonzultáció. Az már tény, hogy Magyarország így egyre lejjebb csúszik a globális átoltottsági listán listán.

Bizony a tudósok és a nemzetközi szervezetek (például Egészségügyi Világszervezet, azaz WHO) figyelmeztetései nem pártpolitkát tükröznek, hanem valós veszélyt. A lényeget hangsúlyozva: nem elég az 5,5 millió oltott, nem elég a kommunikáció, továbbra is hiányolom az érthető, informatív tájékoztatást, és azt, hogy az oltást szinte házhoz vigyék.

Zacher Gábor hangsúlyozta, hogy az egyik legfőbb gond, hogy az emberek az emberek még mindig nincsenek tisztában az oltások működésével, milyenségével. Erről kéne, hogy szóljon a kormány kommunikációja, mert az, hogy egy celeb feje mellé egy plakáton oda van írva, hogy “az oltás életet ment”, nem fogja meggyőzni az oltástól ódzkodókat.

Az adriázással kapcsolatban annyit teszünk hozzá a Doktor Úr által elmondottakhoz, hogy Orbán Viktornak és luxuskormánya urizáló tagjainak sem adriázással kellene tölteni a nyarat, még ha be is vannak oltva, hanem a negyedik hullámra való felkészüléssel.

 

 

(forrás: Index.hu)