Zavarodottság az agyakban, káosz a Fideszben!

0

Óriási a zavar és a káosz a Fidesz kommunikációjában. Úgy tűnik, Borkai Zsolt győri polgármester ügye olyannyira befurakodott az „Isten, Haza, Család”-alapon kampányoló kormányoldal által vallott alapelvekbe, hogy a keresztény-konzervatívok szétestek, mint még soha.

A luxusjachton való dugás pedig sehol nem szerepel a Bibliában, talán még Noé bárkáján is tartózkodtak tőle a szerencsés párok, aki feljutottak a hajóra. De az egy másik hajó volt, nem az Adrián feneklett meg, mint Borkaié, hanem az Araráton.

Mindenesetre a Borkai-ügy annyira megzavarta a Fidesz kommunikációját, hogy azt sem tudják, hova kapjanak. Maga az érintett ma este végre ki akart állni a nyilvánosság elé egy rendkívüli sajtótájékoztatón, de egy órával a meghirdetés után már le is mondták a fellépést, mondván, Borkai inkább közleményt ad ki.

Ha hinni lehet a városi pletykáknak, a rajtakapott polgármester vissza akart lépni a választásoktól, de ezt nem engedték neki. Ezt , ahogy mondani szokták, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, de kíváncsian várjuk a közleményt, mert másfél nappal a voksolás előtt már jó lenne tudni, kik a polgármesterjelöltek az egyik legnagyobb magyar városban.