Zemberek! Válsághelyzet van, oszt jónapot!

0

Miután Magyarországon 2015. óta -hivatalosan!- “Fokozott terrorveszélyben élünk…!, a megnövekedett mértékű ideáramló migráns hordák miatt – mi másért… – “VÁLSÁG HELYZET “van Orbániában !
Ami,- ugye nem felejtetted el (?! ) –többek között arról szól, hogy a FideszKDNP -kormánya bármelyik pillanatban felfüggesztheti a mi (alkotmányos)jogainkat ! -pl.. megfigyelhetnek, lehallgathatnak, ház-kutathatnak, letartóztathatnak , katonai szükség-állapotot hirdethetnek minden külön “indoklás” nélkül ! … és, felfüggeszthetik a gyülekezési szabadságot is ,- vagyis, nuku tüntetés!…-stb, stb…stb ..!

És épp választás előtt indokolatlanul, mert migráns egy szál se’ és igazi veszély sem fenyegeti hazánkat, csak soros? Gyurgyány? Brüsszel és az ENSZ, na meg épp az akit a Nagy Vezér épp vizionál, szóval  mostanában “kellene”( sic!) a “…’SÁGHELYZETVÁL ‘kihirdetését megújítani …! / valójában; MEGHOSSZABBÍTANI!

MERT: “a *BM szerint jelenleg is fennáll ez a”válság” helyzet “! -bezony !

TEHÁT- HÁT, mi mást is mondhatnánk ?
– Ez a terrorista úgy kellett már Orbániának, mint egy falat kenyér !
*Most aztán végre, lesz mire hivatkozni..!


MERT:
* “A BM szerint továbbra is fennáll a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet (!)
A Belügyminisztérium kezdeményezi a kormánynál a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzet meghosszabbítását – írta az Index kérdésére a tárca.”
“…A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a nyomozás 2019. március 18. napján történt elrendelését követő öt hónap alatt nagy erőkkel, számos nyomozati cselekményt hajtott végre. Ennek keretében F. Hassan gyanúsítotti kihallgatását összesen 29 óra időtartamban végezte el. A nyomozás során összesen tíz tanú – köztük szemtanúk – kihallgatására került sor.

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség a vádiratában a 2019. március 24. napjától letartóztatásban lévő vádlottra tényleges életfogytiglani szabadságvesztés büntetés kiszabását indítványozta a Fővárosi Törvényszéknél….”

DE VAJON MIÉRT IS? Mit is csinált ez a szerencsétlen ember?

“Életfogytiglani szabadságvesztés büntetés” ? Tessék?…megölt valakit talán, vagy ellopott Mészáros Lőrinctől valamit? Hogy lehet emberéletekkel koncepcióban játszadozni? Ki teheti ezt meg?…Épp az akinek az életfogytiglant kellene tölteni olajbűnözésért? Mert 7 rendőr megöngyilkolta magát? Volt aki evés közben, jobb kézzel, míg ballal a szendvicset fogta balkezesként?

Nem ártana végre megfogalmazni azt, hogy mi a bűncselekmény és ki az aki gyilkos, tolvaj  és minden mozdulatával, mondatával, megnyilvánulásával törvénysértő.