ZSOLDOSOK

0

Pont az történik, amit jóval a választások előtt előrejeleztem: Orbán nem vállal felelősséget a bukásért. Őfelsége személye sérthetetlen, a mezei hadak meg mehetnek a levesbe, kit érdekel. Király című összefoglaló írásomat a voksolás előtti napon tettem közzé, szét is futott a neten mindenhová. Aki nem olvasta, annak ajánlom, mert pont az történik percről percre, amit abban leírtam. És ez O1G bukását vetíti előre, jóval 2022. előtt.

Az összeomlástól rettegő diktátorok minden szalmaszálat hajókötélnek szeretnének látni. Pedig nem az. 50 ezer fidesznyik pártcsicska egzisztenciája omlott össze egy nap alatt, és most nincs hová fordulniuk. Miközben ők rettegnek a holnaptól, főnökük épp áttürkül diktátorhaverok társaságában, sokezer kilométerre tőlük. És látványosan leszarva, mi lesz a sok pici éhes szájjal. Csakhogy ezek a zsoldosok rengeteg információval bírnak, és bosszút fognak állni a keresztapa árulásáért.

Ha polgármestereink nem találnák meg az eldugott infókat, akkor majd ők segítenek. Hiszen ha nem teszik, ők lesznek a bűnbakok. Nyilvánvaló, hogy a voksolás elsősorban O1G ellen szólt, és másodsorban az egyes települések konkrét problémáiról. A nép a diktátort küldte szemétre, és annak oldalvizén a helytartóit. Ehhez képest a fő felelős mossa a kezeit “ottsevótam” stílusban. És 50 ezer csalódott, rettegő éhes pici száj nemcsak beszélni tud. Hanem harapni is. A kézbe, amelyik eddig etette őket.

KÖZTÁRSASÁG!

Kérem, terjesszétek

Tuareg