ZTE Fc vs MÉSZÁROS LŐRINC = 2RULE

0

Ezek szerint nem véletlenül volt ott Mészáros Lőrinc, amikor a feljutást ünnepelte a csapat.

A Puskás Akadémia FC és a Diósgyőri VTK után újabb NBI-es labdarúgócsapat
“szavazott bizalmat”
termékeinknek” – adta hírül hétfői Facebook-bejegyzésében a sportmárka.
Valjuk be, Szép dolog a bizalom…

A “bizalmat szavazó” gárda pedig nem más, mint szerény kis csapatunk Zalaegerszeg TE FC, amely 2012 után futballozhat ismét az első osztályban – és immáron a 2Rule termékeit viselve.
Biztos sokkal jobb minőség, mint az eddigi PUMA mezek.

A ZTE a Mészáros Lőrinc-féle sportmárka mellett döntött, egyáltalán nem meglepetés, a felcsúti milliárdos ugyanis egész közel mozgolódik a csapat körül.

Ennek egyike jele, hogy amikor a ZTE feljutott tavasszal az NBI-be, a sajtóban megjelent képek tanúsága szerint maga Mészáros is a csapattal ünnepelt, másrészt a ZTE Football Club Zrt. többségi tulajdonosa a Pharos ’95 Kft., amely meglehetősen aktív a sportpálya- és stadionépítések terén. Többek közt a felcsúti Pancho Aréna gyepét is ők rakták le, de Puskás-szobrot adományoztak a felcsúti fociakadémiának.

Vagyis az üzleti életben nem egyszer kapcsolatba kerültek Mészáros Lőrinccel.

Azt korábban az Átlátszó írta meg, hogy a Pharos ’95 ismerős lehet Felcsútról: nemcsak pályákat épített az akadémiának, de a cég tulajdonosa, Végh Gábor adományozta az intézménynek Puskás Ferenc egészalakos szobrát. A cégnek a faluban telephelye is van, a Fő utca 311/5. hrsz. alatt. Ez a cégjegyzék adatai szerint Mészáros Lőrinc állandó lakcíme, de a Mészáros és Mészáros Kft. székhelye is itt van.

Sőt a lap arról is írt, hogy a ZTE tulajdonosa Végh Gábor együtt magánrepülőzött Mészáros lányával.

TEGYE FEL A KEZÉT az az ember, aki tud olyan NB1-es csapatot, ami nem került az elmúlt években Fideszes vagy Fidesz közeli emberekhez.

Szóval HAJRÁ ZTE!

Forrás: Szeretlek Egerszeg/facebook